Stem på NAI Global i Euromoney Magazine’s Real Estate Survey 2017

Skrevet den 04. apr, 2017 af i Nyheder

Det international finansmagasin Euromoney har netop åbnet op for afstemningen til den 13. udgave af den årlige ’Euromoney Real Estate Survey’.

Afstemningen kårer på nationalt plan de bedste europæiske aktører indenfor fast ejendom. I den danske ejendomsbranche har afstemningen traditionelt nydt stor bevågenhed, og vinderne tildeles Euromoney’s ’Awards of Excellence’ priser.

Hos DAL Erhvervsmægler / NAI Danmark tilstræber vi proaktiv værdiskabende rådgivning til vores kunder og effektiv erhvervsudlejning. Om vi når i hus, beder vi om din hjælp til at vurdere.

Vi opfordrer derfor vores kunder til at stemme på os i Euromoney’s afstemning.

Stem på NAI Global.

I kraft af vores partnerskab med NAI Global, beder vi om, at alle stemmer på DAL Erhvervsmægler / NAI Danmark registreres i afstemningen som en stemme på ’NAI Global’. På nationalt dansk plan vil stemmerne på NAI Global således tilfalde os i DAL Erhvervsmægler / NAI Danmark.

Du kan stemme på NAI Global under hovedkategorien ’Advisors and Consultants’ i kategorierne:

  • Agency – Letting/sales
  • Property Valuation
  • Research

I hver kategori kan der stemmes på indtil 3 firmaer. Du kan desuden stemme i hovedkategorierne developers, banks og investment managers.

Hvis du kun vil stemme i hovedkategorien ’Advisors and Consultants’, så klik blot ’next’ igennem resten af spørgsmålene uden at vælge blandt svarmulighederne.

Afstemningen er åben.

Du kan afgive din stemme nu. Sidste mulighed for at stemme er fredag d. 28. april 2017 kl. 17. Euromoney Magazine offentliggør resultatet af afstemningen til september.

Klik her for at afgive din stemme: (2 minutter)
https://www.euromoney.com/survey/takesurvey/en/RealEstate2017