57 m² kontor – Islands Brygge 26, st. mf., 2300 København S (210243425)57 m² kontor – Islands Brygge 26, st. mf., 2300 København S (210243425)
  • 57 m² kontor – Islands Brygge 26, st. mf., 2300 København S (210243425)

57 m2 kontor i ’Håndværkets Hus’ på Islands Brygge + fuld adgang til husets mange fællesfaciliteter.

BESKRIVELSE:

I ’Håndværkets Hus’ lejer du 57 m2 kontor i stueetagen. Men samtidig får du fuld adgang til husets mange fælles faciliteter, bl.a. kantine, mødelokaler, bemandet reception, tagterrasser og konferencelokaler på 6. sal med fri udsigt til Københavns Havn. Det er altså ikke blot 57 m2 kontor du lejer dig ind i hér …

De 57 m2 ligger i stueetagen, lige ved indgangen. Lokalet har store vinduer mod parkeringspladsen. Lokalet er højloftet, og har tekøkken og print-/arkivlokale i forbindelse med tekøkkenet. Lokalet kan indrettet til 4-6 personer, afhængigt af din indretning.

I stueetagen lige ved kontoret, har du adgang til bemandet reception, stor kantine, toiletter og garderobe, samt 2 stk. mødelokaler, hhv. til 4 pers. og 8 pers. Kantinen er åben dagligt. Den er beliggende i stueetagen med fri udsigt til havneløbet. Mødeforplejning kan bestilles med dags varsel.

På 6. sal i er halvdelen af etagen, – den mod havneløbet – indrettet til konference- og mødecenter. Der er et stort konferencelokale med plads til 22 pers., mødelokale med plads til 12 pers., samt toiletter og tekøkken. Mellem mødelokalerne ligger et ’åbent’ loungeområde, hvorfra der på begge sider er der udgang til store tagterrasser. Fra 6. sal er der fantastisk udsigt over Københavns Havn.

Lejemålet står ledigt til overtagelse.

EJENDOMMEN:

’Håndværkets Hus’ er en flerbrugerejendom på Islands Brygge, som primært huser håndværksrelaterede virksomheder. Ejendommen er på syv etager, og bygningen er indrettet med store fælles faciliteter til huset beboere.

Faciliteter i ejendommen:

  • Kantine med eget køkken
  • Fri adgang til fælles mødelokaler
  • Konferencefaciliteter på 6. sal med havneudsigt
  • Fri og gratis parkering

Lejerne i ejendommen er bl.a. Håndværksrådet, DOFK, danske Malermestre, Skiltebranchen, Håndværksdata, Arbejdsmiljøhuset, De Samvirkende Købmænd, Håndværkets Ankenævn, Branchehuset, Bager- og Konditormestre i Danmark, Københavns Bagerlaug, Dansk Håndværk, IC-meter, Bang-Olsen & Partners Law Firm og Fürst Advokatfirma.

BELIGGENHED OG OMRÅDE:

Ejendommen ligger på Islands Brygge på kanten af havneløbet. Der er uhindret havneudsigt 180 grader, og på Islands Brygge bliver beliggenheden ikke bedre.

Fri og gratis parkering på/ved ejendommen for lejere og gæster til huset.

Offentlig transport
1.000 meter til Dybbølsbro Station, S-tog og bus
1.200 meter til Metro Station Islands Brygge

ØKONOMI:

  • Årlig leje kr. 171.000 / kr. 14.250 pr. måned / kr. 3.000 pr. m².
  • Alle driftsudgifter og ejendomsskatter er inkluderet.
  • Varme á conto kr. 500 pr. måned.
  • Lejen tillægges 25% moms.

Kontakt DAL Erhvervsmægler, Cand.jur., Ejendomsmægler & Valuar MDE, tlf. 70 300 555 for udlejningsprospekt eller aftale om fremvisning af lejemålet.

Få kørselsvejledning

Lukket for kommentarer.