290 m2 kontor på 1. sal. Storrum med kæmpe vindue. Centralt i Herlevs erhvervskvarter.

BESKRIVELSE:

290 m2 kontor (1. sal)
Lejemålet ligger med egen indgang direkte fra ejendommens store parkeringsplads. I stueplan er der også vareindgang, som deles med én lejer i stueetagen. Fra vareindgangen er der egenperson-/vareelevator op til 1. sal. Elevatoren går direkte ind i lejemålet.

Lejemålet er indrettet, så du træder direkte ind i det store højloftede lokale. Lokalerne er indrettet til åbent kontor, og der er indrettet lager, køkken og 2 stk. toiletter inkl. brusebad. Lokalet fremtræder meget lyst, og har et kæmpe stort østvendt vindue direkte til parkeringspladsen. Desuden en række ovenlysvinduer, som giver et godt lys overalt i lokalet.

Lejemålet overtages nyistandsat og indflytningsklart. Stand med hvidmalede vægge og lofter, basisbelysning, IT-kabling, ovenlysvinduer, person-/vareelevator, pæne toiletter. Generelt god kvalitet overalt.

Ledigt til overtagelse 1. juli 2018, og evt. tidligere efter nærmere aftale.

Bemærk, at fotos af lejemålet viser lokalet inden nuværende aptering og indretning til kontor. Præsentationen opdateres med nye fotos.

EJENDOMMEN:

Ejendommen er en præsentabel flerbrugerejendom, beliggende synligt ud til krydset Marielundvej/Hørkær/Ellekær. Bygningen er veldrevet og velholdt. Der er stort hegn omkring ejendommen, og de tre porte aflåses om natten.

Lejere i ejendommen er bl.a. Byggekompagniet CPH ApS, ID Company ApS, HJS Værktøj A/S, Maritime Plastic Co. Ltd. A/S, Ortodonti Service A/S, Dana Color Match ApS, Scan Office A/S, Ensure Pension, Bedstpension Consulting og Spangsbjerg Chokolade A/S.

Fri og gratis parkering på ejendommen. Ekstra parkeringspladser på stort grusbelagt parkeringsareal bag ejendommen. Der er rigeligt med parkeringspladser.

BELIGGENHED OG OMRÅDE:

Ejendommen ligger midt i Herlevs erhvervsområde. Området har oplevet et løft de seneste år, hvor mange ejendomme er blevet istandsatte. Udviklingen har trukket endnu flere virksomheder til området, og der er sket et skifte fra klassisk produktion til moderne handels-, service- og vidensvirksomheder.

Området er attraktivt pga. den geografiske nærhed til København, let adgang til motorvejsnettet, samt det attraktive lave huslejeniveau, som stadig præger Herlev.

Offentlig transport:
S-tog fra Herlev Station, afstand 1,1 km (ca. 15 min. gang).
Buslinie 350S på Marielundvej og buslinie 300S fra Ringvejen.

ØKONOMI:

  • 290 m2 kontor (1. sal)
  • Årlig leje kr. 217.500 / kr. 18.125 pr. måned / kr. 750 pr. m².
  • Årlige driftsudgifter kr. 10.875 / kr. 906,25 pr. måned / kr. 37,50 pr. m².
  • Årlig á conto varme kr. 13.630 / kr. 1.136 pr. måned / kr. 47 pr. m².
  • Lejen tillægges 25 % moms.

Kontakt DAL Erhvervsmægler, Cand.jur., Ejendomsmægler & Valuar MDE, tlf. 70 300 555 for udlejningsprospekt eller aftale om fremvisning af lejemålet.

Få kørselsvejledning

Lukket for kommentarer.