101 m² kontor – Krimsvej 23, st. th., 2300 København S (sag nr. 21024391)101 m² kontor – Krimsvej 23, st. th., 2300 København S (sag nr. 21024391)
 • 101 m² kontor – Krimsvej 23, st. th., 2300 København S (sag nr. 21024391)

101 m² lækkert kontor i nyopført ejendom ved Amager Strandpark.

BESKRIVELSE:

I nyopført ejendom fra 2015 udbydes dette attraktive erhvervslejemål, beliggende ml. Øresunds Metro Station og Amager Strandpark. Lokalerne er beliggende i stueetagen af højhuset. Øvrige etager i ejendommen er indrettet til beboelse.

Lejemålet er indrettet med nyt køkken, alt i hvidevarer, toilet med brus, hvidmalede vægge og lofter, flotte parketgulve og moderne komplette elinstallationer. Lejemålet har direkte udgang til egen terrasse, omkranset af beplantning.

Mulighed for hurtig overtagelse.

Lejemålene må anvendes til ’publikumsorienteret serviceerhverv’, der kan defineres til alm. kontor-/erhvervsformål, som ikke er decideret detailhandel, men erhverv, som alligevel med fordel kan lokaliseres i strøggader, sammen med detailhandel. Eksempler på publikumsorienteret serviceerhverv er bl.a. frisør, skrædder, vaskeri, apotek, bank, ejendomsmægler, hotel, restaurant og forlystelser.

Kontakt os for information om mulighederne for din virksomhed.

 • Materialer:
 • Massive asketræsgulve fra Junckers
 • Køkken fra Invita med integrerede hvidevarer fra Siemens
 • Flot badeværelse med toilet/brus og granitbordplade
 • Indbyggede skabe fra Invita

EJENDOMMEN:

Byggeriet Strandpark-Amager er opført af Lærernes Pension. Det er et gennemtænkt byggeri med flotte arkitektoniske linier, opført i gedigne og velvalgte materialer. Bebyggelsen er højhusbyggeri på 16 etager med boliger på ml. 62-121 m2. Stueetagen er indrettet til erhverv med lejemål fra 52-105 m2. Bygningen er opført i mørke ’levende’ teglsten fra Petersen Tegl og elegante hvide elementer. 3-lags vinduer fra Velfac. Boligerne har altaner i hvid beton, og erhvervslejemålene i stueplan har egen terrasse.

Energimærke: A, = lavenergiklassebyggeri.

Parkering på Krimsvej (kommunal parkering) er pt. gratis. Udendørs gæsteparkering på terræn ved ejendommen. Parkering i kælder mod betaling.

BELIGGENHED:

Ejendommen ligger ved Amager Strandpark på Øst-Amager. Hele området er under kraftig forandring med over 2.000 nyopførte boliger indenfor et stærkt afgrænset område, der ofte omtales som Københavns Manhattan på grund af højhusene.

Området er attraktivt, da det kombinerer byliv med natur, strand og hav. Amager Strandpark byder på sportslige aktiviteter, strandhygge, eller en rolig gåtur langs vandet. Samtidig er der kun 200 meter til Metro Station Øresund, og ca. 200 meter til indkøbsmuligheder. LIDL er allerede åbnet, og i foråret 2018 åbner REMA1000 i Fitness dk ejendommen. Desuden er der en række gode caféer, bl.a. Stick & Sushi, Lagkagehuset og flere cafékoncepter.

Offentlig transport:
Metro: 200 meter til Øresund Station, 5 minutters drift
Buslinier 77+78 på Øresundsvej, ca. 200 meter.
Lufthavn: 4,5 KM. Transporttid 10 min. med Metro

ØKONOMI:

 • 101 m2 – Krimsvej 21, st. th.
 • Årlig leje kr. 147.540 / kr. 12.295 pr. måned / kr. 1.461 pr. m².
 • Lejen inkluderer alle driftsudgifter, ejendomsskatter og dækningsafgift.
 • Varme á conto kr. 800 pr. måned.
 • Lejen tillægges moms.

Kontakt DAL Erhvervsmægler, Cand.jur., Ejendomsmægler & Valuar MDE, tlf. 70 300 555 for udlejningsprospekt eller aftale om fremvisning af lejemålet.

Få kørselsvejledning

Lukket for kommentarer.