100 m² kontor – Klosterstræde 21, 3., 1157 København K (210243418)100 m² kontor – Klosterstræde 21, 3., 1157 København K (210243418)
  • 100 m² kontor – Klosterstræde 21, 3., 1157 København K (210243418)

100 m2 smukt kontor i Klosterstræde. Alt er nyistandsat og i flot/velh. stand. Indflytningsklart.

BESKRIVELSE:

Lejemålet ligger på 3. sal. Adgang via flot hovedtrappe. To indgange fra trappen. Mod Klosterstræde ligger tre kontorer én suite. Fordelingen er to mindre lokaler hver med ét vindue, og et stort lokale i midten med to vinduer. Det store lokale har bl.a. høj kakkelovn. Desuden et kontor/mødelokale vendt mod gården.

I forlængelse af entréen ligger et nyistandsat badeværelse, hvor originale klinker og nyt går flot hånd i hånd. Der er væghængt toilet, håndvask og brusebad. Køkken er stort og med spiseplads ved væghængt disk. Der er opvaskemaskine, køleskab og komfur. Køkkenet er i flot stand med bl.a. teaktræsbordplade. Desuden lille toilet med håndvask.

Flot parketgulv i alle kontorlokaler. Terrazzogulv i badeværelset og linoleum i køkkenet. IT kabling er ført rundt i alle lokaler, og elegant skjult i vægpanelerne. Krydsfelt placeret i skab i mødelokalet. Lokalerne står med elegant hvidmalet træværk, hvide-/lysgråmalede vægge og hvide lofter. Flot stuk og flotte paneler. Alt står i meget flot stand. Lejemålet er indflytningsklart.

Lejemålet står ledigt til overtagelse.

EJENDOMMEN:

Ejendommen er opført i 1825, og er i dag fredet. Den fremstår særdeles velholdt og præsentabel i smukt oprindelig stil. Indgang til trappen gennem port fra gaden. Flot og velholdt trappe. Alt i ejendommen er særdeles velordnet, og udlejer har fokus på detaljerne. Et godt sted at være lejer …

BELIGGENHED OG OMRÅDE:

Ejendommen ligger attraktivt i Klosterstræde. Inden for 100 meter ligger Gråbrødre Torv, Skindergade og Strøget. Placeringen er i hjertet af indre by, og der er et rigt handelsliv, hyggelige caféer og inspirerende omgivelser.

Parkering mod betaling. Området er rød parkeringszone jf. Københavns Kommune. To P-pladser 250 meter fra ejendommen med gratis 30 minutter parkering.

Offentlig transport:
Metro fra Nørreport og Kongens Nytorv. S-tog og IC4 tog fra Nørreport Station og Københavns Hovedbanegård. Buslinier i Nørregade og på Nytorv.

ØKONOMI:

  • Årlig leje kr. 155.400 / kr. 12.950 pr. måned / kr. 1.554 pr. m².
  • Lejen er inkl. alle driftsudgifter og ejendomsskatter.
  • Lejemålet opvarmes med elvarme (nuværende lejer betaler i alt kr. 800-900 pr. måned).
  • Lejen tillægges 25% moms.

Kontakt DAL Erhvervsmægler, Cand.jur., Ejendomsmægler & Valuar MDE, tlf. 70 300 555 for udlejningsprospekt eller aftale om fremvisning af lejemålet.

Få kørselsvejledning

Lukket for kommentarer.