Medlemsskaber

Dansk Ejendomsmæglerforening (DE)

DAL Erhvervsmægler er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE), som er brancheforening for ejendomsmæglere i Danmark. Foreningen blev stiftet i 1912 og har til formål at varetage medlemmernes (MDE) erhvervsmæssige og branchemæssige interesser.

Ejendomstorvet.dk – Danmarks største portal for erhvervsejendomme

DAL Erhvervsmægler er medlem af Foreningen Erhvervsmæglerbasen F.M.B.A., der ejer og driver Ejendomstorvet.dk.

Ejendomstorvet.dk er Danmarks største online database for erhvervsejendomme og erhvervslokaler, og alle vores sager markedsføres på Ejendomstorvet.dk. På Ejendomstorvet.dk finder du mere end 10.000 erhvervsejendomme og erhvervslejemål.

Byggesocietetet – byggeriets netværk

DAL Erhvervsmægler er medlem af Byggesocietetet, byggeriets netværk. Byggesocietetet er den danske byggebranches største interesse- og netværksorganisation. Byggesocietetet tæller ca. 1.300 medlemmer fra alle hjørner af byggebranchen og fra hele landet. Sammen sætter medlemmerne dagsordenen for byggesektoren i en kreativ debat. Indehaver Hans Dal Pedersen er medlem af BS-Gruppe nr. 8.

Sociale medier

Du kan følge DAL Erhvervsmægler på Sociale Medier. Vi er synlige på FacebookLinkedin, Google+ og Twitter. Vi benytter aktivt sociale medier til at annoncere nyheder, samt nye ejendomme og lejemål, som vi udbyder til salg og til leje. Desuden kan du læse nyheder om firmaet og artikler om aktuelle emner relateret til fast ejendom , og i særdeleshed twitterbirderhvervsejendomme, hér på vores website.

Internationalt samarbejdspartner med NAI Global

DAL Erhvervsmægler indtrådte 1. januar 2015 som dansk partner med NAI Global. Du møder os derfor også som NAI Danmark.nai_danmark_tagline

NAI Global er i 2016 og 2017 kåret til Verdens 4. største brand indenfor Commercial Real Estate i undersøgelsen ‘Lipsey’s 2017 TOP 25 Commercial Real Estate Brand Survey’, offentliggjort af The Lipsey Company.

NAI Global er Verdens største og stærkeste netværk af uafhængige ejerledede erhvervsmæglerfirmaer. NAI Global er +7.000 professionelle på +400 kontorer i 60 lande. Vi dækker Skandinavien med 21 lokale kontorer, hvilket gør os til Nordens stærkeste mæglerkæde for erhverv. Læs mere på: NAI Svefa (Sverige) og NAI FirstPartners (Norge).