F.A.Q.

01 – Hvem ejer DAL Erhvervsmægler?

DAL Erhvervsmægler ejes af Hans Dal Pedersen, Cand.jur., Ejendomsmægler & Valuar MDE. Firmaet blev etableret d. 15. oktober 2009.

02 – Hvilke finansieringsselskaber etc. er I tilknyttet?

Vi er uafhængige erhvervsmæglere. Vi er ikke tilknyttet finansieringsselskaber, realkreditinstitutter, pengeinstitutter, forsikringsselskaber eller tilsvarende.

03 – Er I med i et dansk kædesamarbejde?

Nej, vi er uafhængige af finansielle kæder i modsætning til f.eks. EDC, HOME og Nybolig. Dermed kan vi arbejde helt frit, både til vores egen og vore kunders fordele.

04 – Er I med i et internationalt kædesamarbejde?

Ja, vi er dansk partner i NAI Global, som er Verdens 4. største brand i Commercial Real Estate. NAI Global har 6.700 professionelle på 375 kontorer i 60 lande. I Skandinavien er vi 21 partnere, hvilket gør os til Nordens stærkeste kæde indenfor erhvervsejendomme.

05 – Er I medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening?

Ja. Og vi har tegnet ansvars- og garantiforsikring gennem Dansk Ejendomsmæglerforening (DE).

06 – Annoncerer I jeres lejemål og ejendomme på Ejendomstorvet.dk?

Ja. Vi er medejere og medlem af Foreningen Erhvervsmæglerbasen F.M.B.A., der driver Ejendomstorvet.dk.

07 – Hvordan holder i jeres netværk vedlige?

Vi er medlem netværksgrupper, bl.a. Byggesocietetet, byggeriets netværk. Du kan også møde os til konferencer om ejendomsmarkedet, bl.a. hos Estate Media, som vi samarbejder med. Desuden deltager vi hvert år på MIPIM i Cannes, Frankrig, samt på EXPO REAL i München, Tyskland.

08 – Har du spørgsmål?

Send os en mail på: info@dal.dk hvis du har spørgsmål til os og vores virke, som ikke er besvaret herover. Vi svarer dig direkte, og med det samme.